ANEW Vitamin C-De ce vitamina C?

De ce sa folosim Vitamina C pe piele?Pentru ca aceasta ofera protectie tinand la distanta efectele nocive ale radicalilor liberi ce duc la imbatranirea pielii.

Vitamina C aplicata pe ten este un antidot pentru stres dar si mentine aspectul tanar al fetei combatand efectul radicalilor liberi.

Cei mai puternici factori generatori de radicali liberi sunt factorii de mediu – radiatii solare, poluare, oxigen. Acestia ne afecteaza pielea zi de zi.

In aceste cazuri Vitamina C ne sare in ajutor. Totodata aceasta este printre putinele substante ce se potrivesc cu toate tipurile de ten.

Efecte benefice:

  • reduce aspectul petelor maronii;
  • contribuie la stimularea productiei de colagen;
  • estompeaza petele rosii postacneice;
  • sporeste mecanismele de aparare a epidermei;
  • „potoleste” probleme ale pielii, cum ar fi iritatiile si inflamatiile.

Daca esti in cautarea unui produs pe baza de Vitamina C, cei de la AVON iti vin in ajutor. De curand au lansat ANEW Vitamin C- Radiance Maximising Serum.

Am testat acest produs timp de 3 saptamani (inca il folosesc), iar rezultatele au inceput sa apara chiar dupa prima saptamana de utilizare.

Dupa prima saptamana de utilizare semnele postacneice au disparut (tin sa mentionez ca la mine nu a fost vorba despre o acnee severa), iar apoi am observat ca petele cauzate de radiatiile solare (folositi creme cu factor de protectie chiar si in ncazul in care afara este innorat) au inceput sa se estompeze.

Inainte de folosire tenul trebuie sa fie curatat in profunzime. Serul poate fi aplicat inainte sau dupa crema pe care o folositi de obicei. Eu am decis sa folosesc serul fara a utiliza si crema pentru a vedea cat de „sincere” sunt efectele.

Nota: 10/10 raport calitate – pret.

Lasă un răspuns