Cartea de vizita – primul pas in promovarea ta ca blogger

 

Cum ne promovăm noi ca și bloggeri?

Cum ne facem cunoscuți și cum pot lua legatura cu noi eventualii colaboratori?

Bineîneles, toți vor spune că munca pe care o depunem și articolele bine documentate, cu un conținut foarte bun e singurul lucru care ne recomandă și așa ne promovăm cel mai bine.

Sunt de acord, însă,nu credeți că o carte de vizită ar ajuta?

Privind din perspectiva mea, fiind make-up artist și blogger, cred că a avea în buzunar, geantă, portofel, cateva cărți de vizită nu ar strica niciodată.

Trăim într-o lume a vitezei și e normal să nu reținem mereu cu cine și când ne intersectăm. O carte de vizită dată persoanei potrivite, înr-un moment prielnic poate face minuni.

Deși scopul cărților de vizită este strict de a informa potențialii colaboratori sau clienți cu privire la datele de contact, aspectul acestora contează. O carte de vizită prost realizată sau de prost gust nu va fi benefică pentru imaginea creată.

Pentru cărți de vizita de calitate și la un pret extrem de accesibil eu recomand URBAN PRINT.

Cărțile de vizită nu trebuie să aibă un design impresionant, să conțină litere de dimensiuni foarte mari sau culori foarte intense. Simplitatea și eleganța, împreună cu utilitatea și poziționarea strategică a informațiilor tipărite sunt principalii factori de care trebuie să se țina cont în realizarea unor cărți de vizită care se vor dovedi a fi eficiente.

În funcție de domeniul de activitate, unele persoane doresc atașarea unei fotografii pe cartea de vizită, sau preferă ca aceasta să lipseasca.

De exemplu, ca și blogger mi-aș alege o carte de vizită simplă, eventual pe langă datele de contact aș atașa și logo-ul blogului meu, dacă acesta există. Pentru aceasta aș alege din seria de  Cărți de vizită Business.

În celălalt caz, ca și make-up artist aș alege și o imagine sugestivă cum ar fi Cărți de vizită Stylist.

Calitatea materialului din care este confecționată o carte de vizită este important, atât din punct de vedere al aspectului acesteia, cât și din punct de vedere practic.

La cei de la URBAN PRINT veți găsi cărți de vizită lăcuite, din plastic, ștanțate. De asemenea o puteți personaliza voi cu propriul design, puteți alege diferite semne distincte cum ar fi colțurile rotunjite. În general, finisajele sunt făcute în funcție de bugetul de care dispun clienții.

O carte de vizită sofisticată, în ceea ce privește calitatea materialului, este o carte de vizită mult mai eficientă.

Dacă vreți să treceți la un nivel și mai ridicat de promovare, obiectele personalizate sunt binevenite.

Mie mi se par foarte interesante pixurile, creioanele și agendele personalizate. Vă veți face remarcați în orice situație.

 

Lasă un răspuns