Cata importanta dai huselor si foliilor pentru telefon?

Vreau sa incep prin a spune ca o husa si o folie de protectie sunt ca apa si aerul pentru viata unui telefon. Pot sa spun asta din proprie experienta.

Toata lumea foloseste acum un smartphone si din pacate acestea nu sunt la fel de rezistente ca si „caramizile” de acum 10-15 ani. De cele mai multe ori gravitatia ne pune telefoanul la incercare.

Cel mai important rol al huselor este de a ne proteja telefonul chiar  de cele mai mici zgarieturi, zdruncinaturi care ne pot afecta functionalitatea dispozitivului.

De asemenea trebuie sa recunoastem ca si aspectul estetic e destul de important. Cine nu isi doreste sa fie in pas cu moda chiar si cand vine vorba de telefoane?

Sa nu uitam ca atunci cand vei vrea sa oferi spre vanzare telefonul sigur ii vei multumi husei si foliei tale care ti-au tinut telefonul intact.

Daca nu v-am convins vreau sa va impartasesc una din patanile mele in care husa si folia mi-au salvat telefonul. Lucram ca receptioner intr-un hotel. Dupa ture de 24 de ore va imaginati ca eram foarte obosita. Nu o singura data mi s-a intamplat ca la iesirea din tura sa vreau sa imi pun telefonul in genta, pe care o tineam pe umar, si ce sa vezi scapam telefonul pe langa geanta. Da, pentru unii acestea sunt lucruri de ras insa pentru mine, in cazul in care nu aveam o husa si o folie buna, era de plans.

De curând am descoperit magazinul online Husa Folie Protectie de unde vreau sa-mi achizitionez cateva accesorii. Eu detin un telefon AllviewViper V2 X asa  ca imi caut o husa de silicon pentru Allview. Pe site puteti gasi si folie de sticla securizata pentru Allview.

Mai jos va las cu ce am ales eu.

Folie protectie ecran Allview V2 Viper X Antireflex Matt

– Nu lasa urme reziduale dupa inlaturare
– Nu apar bule de aer iar in cazul in care intampinati dificultati in aplicare, bulele se pot indeparta prin simpla apasare cu degetul
– Prezinta decupaje 100% compatibile pentru modelul de telefon: Allview V2 Viper X
– Folia este total electrostatica si nu prezinta adeziv

– PACHETUL CONTINE: instructiuni de aplicare in limba Romana, o laveta si un set de etichete ce faciliteaza montajul si inlaturarea prafului prins sub folie

 

Husa tpu silicon Allview V2 Viper X cu desen Ploaie Meteoriti

  • Va protejeaza telefonul de zgarieturi si socuri
  • Materialul este moale
  • Protejeaza spatele si toate laturile telefonului

 

Pe site puteti gasi si folii de protectie telefon Auto Repair.

– Folia Auto Repair este de cea mai buna calitate din materiale importate din Korea
– Nu lasa urme reziduale dupa inlaturare.
– Nu apar bule de aer iar in cazul in care intampinati dificultati in aplicare, bulele se pot indeparta prin simpla apasare cu degetul.

– ATENTIE: se repara doar zgarieturile usoare, timpul mediu de reparare este de 5-7minute

– PACHETUL CONTINE: instructiuni de aplicare in limba Romana, o laveta si un set de etichete ce faciliteaza montajul si inlaturarea prafului prins sub folie.

 

In incheiere vreau sa va atentionez sa nu va lasati telefoanele neprotejate!!!

Lasă un răspuns