Faci sau Taci!!!

In ultimii ani industria filmului romanesc a luat o amploare, asa cum nu credeam vreodata.

Dovada vie a acestui lucru este comedia „Faci sau Taci”. Acest film este realizat de bine cunoscutul Iura Luncasu si promite multe.

Chiar acum cateva zile urmaream un interviu cu unii dintre protagonistii acestei comedii si ma intrebam cand vom putea urmari si noi filmul pe marile ecrane. Raspunsul a venit imediat.

Pe 14 martie „Faci sau Taci” se va lansa la malul marii, la orele 19:30. Cinematograf gazda este Cinema City Constanta Park. Tot acolo va avea loc si o sesiune de autografe si poze cu actorii acestui film.

Distributia: Augustin Viziru, Levent Sali, Gica Craioveanu, Cătălin Cazacu, Codin Maticiuc, Cosmin Nedelcu (Micutzu), Bogdan Malaele, Diana Dumitrescu, Sandra Izbasa, Giulia, Oana Mosneagu, Ana Baniciu, Cristina Visterneanu, Monica Barladeanu, Maria Popoviciu si Horia Brenciu.

Povestea comediei ,,Faci sau taci” aduce in prim plan retelele de traficanti de carne vie, care de aceasta data au capatat proportii ingrijoratoare. O grupare atipica, fara denumire, fara identitate, activeaza in Romania si servisează tarile vecine.

Pana aici, nu e nimic amuzant. Dar atunci cand catva functionari romani primesc vizita oficialilor din Spania si trebuie sa puna la cale o misiune speciala, iar spaniola lor consta in Hola, mamacita, Shakira, Pique, lucrurile se complica. Pornim in misiune, dar care-i aia? Recunoaste, lucrurile devin amuzante.

Noroc că exista si oameni competenti. Misiunea e pe cale sa inceapa. O echipa de 6 fete de la fortele speciale, ministri, comisari, un sofer nedumerit, un infractor cu identitate ascunsa, un functionar plin de pofte carnale, cu totii se pun in miscare.

Se instaleaza tabara de operatiuni si se aplica planul: fetele, care manuiesc armele la fel de bine cum manuiesc rujul, trebuie să intre adanc sub acoperire intr-un semi-bordel, o casa conspirativa de tranzit unde sunt tinute ostaticele in drumul spre Rusia sau Serbia. Si aici, e mai mult decat umor, mai aducem si suspans, batai, interventii in forta, secrete de alcov, idile, twist-uri si multa actiune.

Ana Baniciu este si vocea de pe coloana sonora a acestui film.

Daca vrei sa te convingi, hai la film!!

Lasă un răspuns