Galati Beauty Swap #3

La inceputul lunii August am avut ocazia sa particip la Galati Beauty Swap #3, pentru mine fiind primul eveniment din aceasta serie.

Evenimentul a fost organizat de Ioana S. Pavel, autoarea blogului One Day Butterfly. Nici nu vreau sa ma gandesc ce munca titanica a depus pentru organizarea evenimentului. Cu aceasta ocazie tin sa o felicit pentru profesionalism si atentia la detalii.

Pe unele dintre fetele participante le urmaream virtual si ma bucur tare mult ca am putut sa le cunosc.

Sunt sigura ca vom pastra legatura si vom fi o comunitate si mai unita.

Regivero – par frumos si sanatos

La eveniment au avut exclusivitate cei de la Regivero.

Regivero este o companie romaneasca ce ofera solutii si produse pentru diferite probleme ale parului.

 

Domnii Samuel Maran si Iulian Pasare (chimist) ne-au tinut captivate timp de cateva ore in care am aflat multe lucruri interesante despre produsele cosmetice, la nivel global.

 

Intr-un articol viitor voi scrie exclusiv despre produsele Regivero.

Sa nu uit de locatie. Aceasta a fost una dintre cele mai speciale in care am fost. Pub 55 este o lucatie cu tematica „Jazz”. Mai jos va las cateva imagini.

Sponsorii evenimentului au fost: Adda Shop, Beautyone, Fragonard, Biofin, Naturisti.ro, Herbagen, Bioderma, Amargan, Amalia.ro, Valentino Cosmetics, Perspirex, Trendline, Caress, Zenz, ApiLand, Golden Rose, Yumm, Elemis, Sano, Mark, Elemental, Lambre, Bio Aleea, Arboria Plant, Pellamar, Biorita, Green Cosmetic, și Regivero.

Din păcate, Bio Boutique și Naturway nu au onorat intelegerea facuta si nu au mai trimis preodusele promise, desi au aparut pe afisul oficial.

Lasă un răspuns