Game of Thrones City Park Mall – Escape Room

Sunt fani Game of Thrones pe aici??? Daca da, vreau sa va povestesc cum a fost experienta mea la escape room.

Urmaresc acest serial inca de cand s-a lansat si de fiecare data am stat cu sufletul la gura asteptand un nou episod.

Game of Thrones (Urzeala Tronurilor)  este un serial de televiziune, fantezie medievală, produs de HBO pe baza scrierilor lui George R. R. Martin cu același nume.

Inspirat din celebra serie de romane Cântec de gheață și foc de George R. R. Martin, serialul de aventuri Urzeala tronurilor se învârte în jurul Tronului de Fier și al celor șapte familii, printre care proeminente, Stark, Lannister, și Baratheon, pentru Westeros.

Robert Baratheon, rege al ținutului Westeros, îi propune vechiului său prieten, Eddard Stark, să-i fie sfetnic în problemele cele mai delicate. Eddard, suspectând că predecesorul său a fost asasinat, acceptă această provocare, tocmai pentru a putea să-i investigheze moartea.

Familia Lannister, pe de altă parte, dorește tronul și nu se sfiește de la nimic pentru a-l obține.

De cealaltă parte a mării, Viserys și Daenerys Targaryen sunt ultimii din stirpea lui Aerys cel Nebun, ucis de Jaime Lannister.

 

Escape Room Game of Thrones

Acum sa va povestesc si cum a fost in aceasta mica aventura.

Tin sa mentionez ca pentru mine a fost prima data cand am mers la o astfel de activitate. Nici nu stiam la ce sa ma astept.

Acest escape room mobil este prezent in cadrul City Park Mall Constanta in perioada 15 ianuarie – 10 februarie, deci mai aveti 10 zile la dispozitie sa mergeti. Programul de functionare este cuprins in intervalul 12.00 – 20.00. Ca sa va rezervati un loc la escape room, tot ce trebuie sa faceti este sa achizitionati produse si servicii de minim 200 de lei, in perioada 10 ianuarie – 10 februarie. eu zic ca este un bonus pentru cumparaturile pe care oricum le faceti in City Park Mall.

Mai multe detalii gasiti aici.

Escape room-ul este amplasat la nivelul -1, zona City Bistro, chiar langa lift. Sunt disponibile doua camere, in care trebuie sa gasiti obiecte ascunse si alte indicii.

In ceea ce priveste indiciile, aveti nevoie doar de spontaneitate si intuitie. Un singur indiciu a fost gasit pe baza informatiilor aflate din urmarirea serialului, in rest indemanarea si iscusinta voastra sunt puse la incercare.

In prima camera, atmosfera va duce cu gandul la Castelul Negru, petru cine a urmarit serialul. Mai apoi, urmeaza o vanatoare de comori. Cu alte cuvinte trebuie sa cautati obiecte si mai apoi sa le folositi pentru a merge in cea de-a doua camera. A doua camera are un decor destul de minimalist si te duce in lumea de dincolo de Zid. In acea camera am avut cea mai mare bataie de cap. Trebuie sa fiti foarte atenti si sa intuiti exact ce aveti de facut. Aveti la dispozitie maxim 45 de minute sa evadati din ambele camere si 3 indicii pe care le puteti obtine sunand din clopetel.

Eu am fost impreuna cu 3 prieteni si ne-am distrat pe cinste. Am reusit sa evadam in 23 de minute. Inante sa intram a trebuit sa lasam telefoanele si bunurile intr-un cufar in afara camerelor.

Dupa toata aceasta experienta, cu siguranta vom cauta sigur sa repetam aventura.

 

 

Lasă un răspuns