Linistress te ajuta sa scapi de stres

In decembrie 2018, am primit si eu kitul Linistress de la Buzz Store si Polisano Pharmaceuticals. 

Produsele imi erau straine. Desi ma confrunt cu stari de anxietate, agitatie si stres nu m-am gandit niciodata sa apelez la astfel de mijloace care sa ma ajute.

Motivul pentru care am dorit sa incerc aceste produse sunt chiar ingredientele:

  • 70 mg extract hidroalcoolic uscat din radacini de valeriana (Valeriana officinalis)
  • acid valerenic 0,8%, (maltodextrina)
  • 25 mg extract din conuri de hamei 4:1 (Humulus lupulus)
  • 40 mg extract de floarea pasiunii (Passiflora incarnata)
  • 25 mg extract din parti aeriene de roinita (Melissa officinalis)

Extractul de roinita (Melissa officinalis) este un foarte bun calmant nervos, fiind recomandat de medici din toata lumea pentru ameliorarea durerilor de cap aparute pe fond de stres si oboseala cotidiana, precum si în perioadele de suprasolicitare intelectuala. Extractul de roinita are reale proprietati calmante, reconfortante si fortifiante asupra intregului organism.

Extractul de valeriana (Valeriana officinalis) are efect calmant asupra sistemului nervos, fiind util în
perioadele de stres intens. Valeriana are proprietatea de a reduce intensitatea starilor de agitatie, regleaza 
palpitatiileinimii si produce un somn linistitor, de durata mai lunga. Datorita proprietatilor relaxante asupra muschilor, extractul de valeriana este eficient în ameliorarea durerilor musculare cauzate de efort fizic intens si atenueaza considerabil durerile de stomac aparute pe fond de stres si nervozitate.

Extractul de hamei (Humulus lupulus) este utilizat cu rezultate foarte bune pentru ameliorarea
tulburarilor de somn, a starilor de iritabilitate si de hiperexcitabilitate nervoasa care apar pe fond de stres. Extractul de hamei este un remediu eficient mai ales pentru persoanele care adorm greu, se trezesc la scurt timp dupa ce au adormit sau au un in general un somn agitat si neodihnitor.

Aceste suplimente eu le-am primit in doua variante: Linistress si Linistress DUO (relaxare si somn).

Linistress se prezinta sub forma de capsule si se recomanda administrarea unei capsule de 3 ori pe si pentru starile de stres intens si surmenaj, urmate de 1 capsula cu 30 de minute inainte de culcare pentru o perioada de 2-4 saptamani.


In cazul Linistress Duo, acesta este compus din doua etape: un blister de Linistress pentru relaxare si unul de Linistress cu o doza mica de melatonica care induce senzatia de somn daca este administrat cu de minute inainte de somn, insotit de o cantitate corespunzatoare de apa.

Dupa aceasta perioada de testare pot trage cateva concluzii:

Cea mai mare schimbare am avut-o folosind capsulele pentru perioada somnului. Am avut un somn linistit. M-a ajutat sa imi pot elibera mintea.

Inainte de somn intotdeuna stateam inca 1-2 ore pana reuseam sa adorm. Mintea imi era prea incarcata.

Starile de neliniste desi nu au fost inlaturate complet au fost diminuate considerabil.

In incheiere as putea spune ca DA, recomand acest produs, insa recomand inainte de folosire sa consultati un medic, chiar daca acest produs este doar un supliment .

Lasă un răspuns