October Bloggers Meeting Constanta

Dupa cum spune si titlul, acum ceva vreme am avut parte de o intalnire foarte frumoasa, pusa la cale de Adina, Iulia si Adela.

Scopul nu a fost unul protocolar, ci doar ne-am intalnit sa socializam, sa schimbam pareri si sa ne simtim bine.

Sky View Bar din hotel Park a fost locatia gazda asa ca ne-am putut bucura din plin de privelistea minunata a Marii Negre.

Cei de la Miss Baker ne-au indulcit cu cele mai minunate deserturi. Nu ai cum sa rezisti bunataturilor facute de Carmen.

Prezent la eveniment a fost si Dragos, make-up artist si formator la Academia Delia Juja din Constanta. El ne-a facut o demonstratie, model fiind chiar una dintre bloggerite. Am discutat si despre noile tendinte si ce ar trebui sa purtam in sezonul rece.

 

Bath & Body Works distribuite de A Thousand Wishes ne-a cucerit cu toate miresmele produselor si a lumanarilor. Daca nu ati incercat pana acum produsele lor trebuie sa o faceti neaparat. Veti avea parte de un rasfat bine meritat.

La sfarsit am plecat cu un goodie bag generos din partea sponsorilor, carora le multumesc ca la fiecare eveniment incearca sa fie alaturi de noi: Graphtec DesignClubul Yves Rocher ConstantaGreen Lab CosmeticsPellamarFeminohelpCupioAndalou NaturalsInglotBath & Body WorksElemisTechirR’SPA Beauty Center7th Heaven

Lasă un răspuns