Spring Bloggers Meet

Bună!!

Astăzi este ziua cea mare. Va avea loc Spring Bloggers Meet, un eveniment așteptat cu sufletul la gură de toți bloggerii și vloggerii din Constanța.

Locația : Le Premier

Data: 05.03.2017

Ora: 18:00

 

Dacă acum doi ani Cristina Joy participa la o astfel de întâlnire ca invitat, între timp și-a făcut și ea un blog și este un membru foarte activ și important în această comunitate, ea fiind și organizatoarea acestui eveniment, din această primăvară.

 

Evenimentul se va desfășura în fiecare an și dorim să vedem evoluție și creștere pentru fiecare blogger / vlogger în parte.

Vom avea invitați speciali, care ne vor împărtăși din experiențele lor personale și profesionale, cu scopul de a ne ajuta în evoluția noastră, atât ca bloggeri, cât și ca oameni de succes.

Mery Mambet, antreprenor de succes, Owner Hotel Aurora și ambasador Elite Business Women, ne va vorbi despre importanța existenței unei comunități în acest domeniu.

Magda Bei, antreprenor de succes, Owner Graphtec Design și ambasador Elite Business Women, va fi virtual cu noi, ne va da sfaturi de dezvoltare și ne va transmite părea ei despre importanța bloggerilor.

Mircea Pleșca, Manager Miss Baker, ne va vorbi despre cum putem monetiza articolele de pe blog și ne va propune o oportunitate de colaborare.

Dan Lupea, antreprenor de succes, Manager Tupperware Constanța, ne va da câteva sugestii de dezvoltare.

Andreea Lada, de la Bottega Verde, va fi alături de noi tot virtual și ne va transmite un mesaj.

Anda Nicola, ne va vorbi despre proiectul ei, pe care merită să-l susținem an de an, Skirbike Constanța.

Vor fi și invitați surpriză !

Mulțumim sponsorilor, care susțin acest eveniment și care ni s-au alăturat cu entuziasm : Graphtec Design, Farmec, Cora, Tupperware Constanta, Rekze, Farmasi, NYX, Amity Spa, L`Occitane de Provence, JOKO Make-up, 7th Heaven, Himalaya, Bottega Verde, Miss Baker, Complex-apicol.ro, Elemental, Nutrivita, Solaris, Flormar, Crama Rasova, El-Dor Plant, Yves Roche,

Sunt sigura ca va fi o seara minunata!!!

Voi reveni cu impresii si amanunte si cu lista bloggerilor participanti!!

 

Lasă un răspuns